Dokonalost světa je dokonalostí člověka

Dokonalost světa závisí na vnitřní dokonalosti člověka, tedy na vzájemném sjednocení lidí. Nejprve se sjednocují desítky, které vědomě pracují na své nápravě, a nakonec se k nim musí přidat celý svět.

Mluvíme o všeobecném úplném sjednocení, protože v míře této jednoty, nad všemi překážkami, přicházíme ke společné nápravě a jen za této podmínky můžeme počítat s dobrým životem pro všechny.

K dosažení konečné nápravy je potřeba přitáhnout Světlo vracející nás ke zdroji, a toto Světlo přitáhnout k celému světu. Proto je tak důležité šířit kabalu. A šíření není jen publikování materiálů v médiích, ale obecně jde o působení na svět zvláštním Světlem shora, které chceme skrze naše Kli přes všechny desítky přinést ostatním, abychom v nich probudili touhu k duchovnímu rozvoji, ke sjednocení, k dosažení Vyššího světa.

Nezáleží na tom, co teď člověk cítí a co dělá, ale nakonec se stejně všichni obyvatelé tohoto světa bez výjimky budou muset alespoň do určité míry zapojit do společné nápravy, a tím napravit svou duši.

Z lekce na téma „Význam šíření kabaly“, 25. 4. 2021

Originální článek zde.

[#281504]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: