Nový rok aneb konec filmu zvaného Vesmír

Otázka: Kolikrát se bude na Zemi slavit Nový rok (Roš ha-Šana)?

Odpověď: Pouze šest tisíckrát. A pak dojde k uzavření tohoto Vesmíru. Jak se otevřel, tak se i zavře. Dokonce i fyzici říkají, že Vesmír je konečný.

Postupně začnou mizet jeho sférické vlastnosti, které ho přestanou deformovat na trojrozměrný. Nejprve se stane dvourozměrným a poté se smrští do jednoho bodu.

Podobně jako se rozšiřuje televizní signál, když se dostane do televize, probíhá to samé i zde, jen s opačným efektem: Vesmír se svine, smrští, protože zmizí vlastnosti, které nám rozpínají jeho obraz.

Doufám, že se staneme svědky toho, jak se Vesmír smrští spolu s našimi těly a celým tímto světem. Zůstanou jenom vyšší vlastnosti odevzdávání, lásky, jednoty, které zatím v naší hmotě neexistují. Budeme v nich existovat poté, co se přesuneme na novou „vesmírnou loď“ – do vyšší dimenze.

Faktem je, že vše, co se děje, probíhá uvnitř nás a představuje naše vnitřní vnímání sebe sama – neživé, rostlinné, živočišné a lidské materie. Celý svět je v nás.

Nemůžeme tedy říci, že svět objektivně existuje mimo nás po miliardy let. Naopak, neexistuje! Co to znamená, že se náš svět, Země, lidstvo, společnost smrští?

To se ve mně celý program, podle kterého dnes funguji, vrací zpět a vše se vytrácí, smršťuje se uvnitř mě do jednoho stavu jednoty. Tím končí naše pozemská etapa a my přestupujeme do další úrovně.

Otázka: Takže mi byl promítán film, který právě končí?

Odpověď: Ty ho musíš realizovat! Konec světa, to je konec jeho nesprávného vnímání člověkem. Je třeba pochopit, že je to film, který v sobě přestaneme točit.

Místo toho musíme začít natáčet další etapu a pokaždé se ujistit, že náš svět je pouze jeden souvislý film a ve skutečnosti nic z něho neexistuje. Všechny světy jsou zatím neúplnou představou našeho nejpřirozenějšího, nejvyššího stavu, který se nazývá Svět nekonečna.

Takže Nový rok je sám o sobě velmi obsáhlým svátkem, který zahrnuje úplně všechno. Z něho vycházejí všechny ostatní svátky, celá historie lidstva. On je počátkem všeho. Hlava! V hebrejštině se nazývá „Roš ha-Šana“ – „Hlava roku“.

Popřejme si dobrý start do další etapy!

Z televizního pořadu „Svátky. Roš ha-Šana“ č. 1, 6. 8. 2015

Originální článek zde.

[#166356]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: