Nejčastější stereotypy a mýty o kabale 4

Mýtus 4:
Využívání znalostí kabaly pomáhá v byznysu.

Odpověď: Pokud studujete pravou kabalu z těch zdrojů, které provází lidstvo už tisíce let, nezískáte recept na to, jak uspět v každodenním životě pomocí sobeckých vlastností a tužeb.

Kabala neslibuje člověku žádnou lákavou perspektivu v jeho každodenní sobecké existenci, kdy chce získat co nejlepší práci, „výnosné“ postavení, co nejvýhodněji se oženit nebo vdát, co nejdříve zbohatnout, začít vládnout. Nezaručuje ani dobré zdraví. Jedním slovem, díky svému zapojení do kabaly nezískáte egoistická naplnění.

Měli byste jasně pochopit, že zázraky se prostě nedějí. Kabala čeká, až si lidstvo uvědomí, že nemá žádné vnitřní prostředky k tomu, aby pro sebe zázračně získalo, nebo i udělalo, něco neuvěřitelného a zázračného.

Chcete-li skutečně pochopit smysl života, zjistit, jak správně jednat, pak se vám na oplátku dostane věčnosti, dokonalosti. Budete mít všechno, ale pouze tehdy, když se nebudete ptát: „Jak mohu od tohoto světa získat ještě víc?“, ale začnete přemýšlet na vyšší úrovni: „Co mu mohu dát?“. Lidstvo do takového stavu dospěje, i když se to nyní zdá velmi fantastické a nereálné, a dovede nás k němu právě egoismus.

Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: