Připojit se k zástupu napravených duší

V hodině, kdy člověk umírá, je mu dáno svolení vidět a on vidí své příbuzné a přátele ve světě pravdy a uznává je.Všichni jsou vytesáni do formy, jakou měli na tomto světě. A je-li člověk spravedlivý, všichni se před ním radují a zdraví ho. (Kniha Zohar)

Otázka: Co znamená „vytesaní tak, jak byli na tomto světě“?

Odpověď: Když člověk stoupá po duchovních stupních, nemění se. Mění se pouze používání jeho vlastností v něm samém.

Otázka: A proč se z něj všichni radují a vítají ho?

Odpověď: Protože k nim stoupá celá duše, která se nyní připojuje k zástupu jejich duší, jež byly na tomto stupni napraveny. To je obrovský přírůstek, obrovská událost v duchovním světě.

Představte si, že na úrovni tohoto světa je sedm miliard duší, nebo spíše řečeno černých teček, z nichž každá se musí pozvednout a dosáhnout síly úrovně světa Nekonečna. Zatím však přežívají na úrovni bodu.

Samozřejmě je žádoucí, aby se všichni napravili. A proto se ty vysoké duše, které nám pomáhají, pozvedají nás, otřásají námi, abychom nakonec dosáhli duchovního stupně, dokonalosti, harmonie, se radují s každou napravenou duší.

Nyní se v našem světě začíná objevovat systémové utrpení, které nutí lidi začít myslet s ohledem na celek. Jsme navzájem propojeni, závislí jeden na druhém a žádnými násilnými metodami nemůžeme nic změnit.

Doufám, že toto systémové utrpení přivede všechny k potřebě sjednotit se. A pak se v kvantitě – ne v kvalitě malé skupiny, ale celého lidstva – začneme pozvedat. Bude to pro všechny velmi snadné, jednoduché, jasné a přirozené.

Bude se o tom psát v novinách, mluvit v televizi, všude se o tom bude diskutovat. Lidem to bude neustále probíhat hlavou a stane se to pro ně předmětem života.

Jsem si naprosto jistý, že k jednotě dospějeme dobrým, laskavým způsobem. A to, že se nyní odhaluje Kniha Zohar, je velmi dobré znamení. Stačí ji otevřít, brát ji jako infuzi po kapkách a bude to fungovat.

Z televizního pořadu „Síla knihy Zohar“ č. 20.

Originální článek zde.

[#287599]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: