Homosexualita v centru pozornosti…

Otázka: Je narůstající počet lidí hlásící se k homosexuální identitě v naší generaci způsoben tím, že ego roste, nebo je to důsledek spojení každého s jeho vlastní nevyvinutou částí, tedy muže s ženskou částí a ženy s mužskou částí?

Odpověď: Příčiny homosexuality vycházejí z našich duchovních kořenů. Při sestupu z Vyššího světa do našeho světa procházejí duše rozbíjením a smíšením ženské a mužské části. V každé mužské duši se objevuje část ženské duše a naopak, v každé ženské duši se nachází část mužské duše, tedy v každém z nás jsou protikladné prvky (v těle jsou to např. hormony).

Při sestupu duší z úrovně duchovního světa do našeho světa došlo k jejich propojení a stejným způsobem zároveň došlo i k vzájemnému propojení mužské a ženské touhy, každá z nich částečně vyplnila místo té druhé.

Proto někteří lidé v našem světě pociťují „lesbo“ a „homo“ sklony. Pouze nápravou vlastní duše se dostanou vnitřní touhy člověka do rovnováhy.

Dnes jsme svědky exploze homosexuality a společnost se musí s tímto jevem vyrovnat, zařadit ho do rámce běžných vztahů, protože je projevem všeobecné krize, kterou dnes prožíváme.

Otázka: Jak by se měl člověk k této orientaci postavit? Proč mu byla dána?

Odpověď: Všichni máme jediný problém – naše sobectví. A na to je jenom jeden lék – odhalit Stvořitele, Vyšší Světlo – to vyléčí všechny naše nemoci, zmírní utrpení, naplní nás harmonií. Právě odhalení Stvořitele člověku mu dává tuto sílu jednat v souladu s přírodními zákony.

Originální článek zde.

[#458]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek: