Neustoupit ani o krok

Kongres „Arava“ v Evropě – Litva  22. 7. 2022, 1. lekce

Nakonec se na jednom místě shromáždila úzce spjata skupina lidí, pod jedním vedením a hrdinsky, s nadlidským úsilím, čelí všem, kteří se proti nim postaví.

A nepochybně jsou to stateční lidé, silní duchem, tvrdohlaví a neúnavní ve svém rozhodnutí neustoupit ani o krok; a jsou to bojovníci nejvyšší úrovně, připraveni bojovat se zlým počátkem až do poslední kapky krve, a jejich jediným cílem je vyhrát v této válce pro slávu Jména Stvořitele.
(Rabaš, Dopis 8)

Vidíte, co píše Rabaš? Malá hrstka lidí! Nejdůležitější je, aby měli stejný záměr a směřovali k jednomu cíli. Pokud takto konají, pak jejich úsilí stačí k tomu, aby prorazili zeď mezi nimi a Stvořitelem, dotkli se Ho a propojili kontakt Stvořitele s celým lidstvem.

To znamená, že jsou to lidé, kteří se sjednocují a chtějí dosáhnout Stvořitele, jakoby Ho „popíchnout“, navázat s Ním vztah… Nic jiného není potřeba, k navázání kontaktu stačí deset lidí a jejich prostřednictvím už začíná neustálé spojení mezi Stvořitelem a lidstvem. Tohoto musíme dosáhnout.

Zvládneme to. Byli jsme k tomu stvořeni. Zkusme se ještě silněji, ještě hlouběji, ještě cílevědoměji zaměřit na Stvořitele a dosáhnout Ho. Tomu se říká „moji synové mě porazili“.

Neustupujme tedy ani o krok a pokračujme ve svém úsilí, „píchněme“ Stvořitele tak, aby byl donucen nám odpovědět, přitáhnout nás k sobě a udělat z nás prostředníky spojení mezi Ním a celým světem, veškerým lidstvem.

Z první lekce kongresu „Arava“ v Evropě – Litva  22.07.2022

Originální článek zde.

[#300751]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: