Přijdeme a uvidíme našeho Stvořitele

Mezinárodní kongres „Početí duše – odhalení nového světa“. Lekce číslo 1

Snažíme se spojit tak, abychom rozbili všechny přepážky, které jsou mezi námi. Nezáleží na tom, že ve svých myšlenkách, touhách, povahách, jsme všichni odlišní – důležité je jen jedno: sjednotit se kolem jediného cíle. To je to, co nás spojuje.

Není tedy potřeba měnit přirozené vlastnosti kohokoli, naopak, čím více rozdílů je mezi námi, tím lépe. Ale zároveň jsme si stanovili jeden cíl, na který se chceme všichni nasměrovat, abychom se právě v něm sjednotili. Toto bude Stvořitel, kterého chceme odhalit, protože Stvořitel je výsledkem našeho sjednocení.

Stvořitel se nazývá „Přijď a uvidíš“ (Bo-re), to znamená, že přijdeme a uvidíme, že je Jeden. Dokud Ho mezi sebou neodhalíme jako jeden celek: ve společné shodě, společném porozumění a pocitu, dokud v jednom bodě naší jednoty neodhalíme Stvořitele.

Proto se On nazývá „Přijď a uvidíš“, protože podmínky Jeho existence budujeme svým spojením. Není Stvořitele bez stvoření. Neexistuje, dokud nevytvoříme tento koncept „Stvořitele“, a On začne existovat pouze ve vztahu k nám jako „náš Stvořitel“. A kromě toho existuje pouze abstraktní Vyšší síla, kterou nepostihujeme.

Z lekce číslo 1 mezinárodního kongresu „Početí duše – odhalení nového světa“, 25. 9. 2021

Originální článek zde.

[# 287845]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek: