Vnímejte hru Stvořitele

Otázka: Existují události, které vnímáme jako dobré nebo špatné, jako dobro nebo zlo. Je to záležitost našeho vnímání? Nebo existuje systém dobra a zla?

Odpověď: Zlo neexistuje. A takzvané negativní vlivy jsou nezbytné pouze proto, aby nás tlačily k cíli stvoření, aby nás dostaly z mrtvého bodu.

Cítíte-li na sebe jakýkoli vliv, musíte to nejprve dát do souvislosti se Stvořitelem a pokusit se navzdory tomuto vlivu sjednotit s přáteli v ještě větší míře. A pak se podívejte, co se stane s negativním vlivem: zůstane-li nebo postupně zmizí jako mlha. A tak začnete cítit hru Stvořitele. To není psychologie, ale síly, které působí v přírodě.

Pokuste se proto jakékoli negativní vlivy nejprve vyřešit ve skupině větší vzájemnou vazbou.

To je to, čím se zabýváme na každé ranní lekci. Sledujte někdy naše lekce, i když se vám zpočátku zdají obtížné, matoucí a příliš osobní. Na těchto lekcích studujeme vliv Stvořitele na nás a naši správnou reakci, která nás vede k cíli – odhalení Stvořitele.

Odhalit Stvořitele znamená odhalit řídicí systém, odhalit důvod toho, co se děje v nás, s námi, včera, zítra, před životem, po smrti atd. Toto je předmětem kabaly.

Z lekce v ruštině, 14. 10. 2018

Originální článek zde.
[# 240193]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: