Cestování jiného rozměru

Otázka: Říkáme, že cestování, móda a současné potěšení již nejsou zapotřebí. A co dáme lidem na oplátku? Co jim řekneme? Z čeho se budou těšit?

Odpověď: Nabízím vám cesty naprosto jiného rozměru – duchovního. Budete moci cestovat a sami si kdykoliv zaletět, kam budete chtít, na všechny úrovně, přemisťovat se z jednoho světa do druhého, takže nebudete muset stále vidět jen tuto malou, zaneřáděnou, zakouřenou planetu. Budete moci pocítit, co znamená život mimo tělo. To vše je vám k dispozici.

Koronavirus je lék, který nám pomáhá se pozvednout na následující úroveň existence – na jiné vnímání přírody. Takže se nemusíte bát, že by vaši takzvanou ztrátu nebylo čím nahradit.

Já sám jsem navštívil všechny kontinenty, pobýval jsem v desítkách zemí a mohu říci, že nakonec z toho nezůstane vůbec nic. To vše slouží pouze k tomu, abychom se na chvilku naplnili a zasnili. Uvidíte, že si na to za pár měsíců ani nevzpomenete. Budou vás přitahovat jiné neprozkoumané dimenze.

Otázka: A uslyší to ostatní lidé?

Odpověď: Uslyší! Udělá to za nás virus. Nezávisí to na tom, co vám říkám. Prostě vás o tom jenom předem informuji. Na lidech poznáte, jak budou přitahováni k naprosto jiným dálkám.

Z lekce v ruštině 5. 4. 2020

Originální článek zde.

[# 264728]

 

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: