Transplantace hlavy

Otázka: Italský chirurg Sergio Canavero promluvil o úspěšné operaci transplantace hlavy opice. Nyní se připravuje k transplantaci lidské hlavy. Myslíte si, že je to možné?

Odpověď: Proč ne? Konec konců, spojení hlavy s tělem je jenom technický problém a nic víc. Pokud ne dnes, za 10-20 let to bude vyřešeno.

Vzpomínám si na první operaci transplantace srdce v Jižní Africe v roce 1967. Všichni se zatajeným dechem čekali, co bude: začne člověk uvažovat a myslet jinak? Jak primitivní jsou to představy o tom, co je tělo. Jako by v něm žil nějaký duch a spolu s játry nebo srdcem nepřítele se přenese na jinou osobu.

Poznámka: Ale přesto je děsivé, když ti transplantují cizí hlavu.

Odpověď: Ano, hlava je nejdůležitější! Myšlenky, které vycházejí z hlavy, ovládají tělo.

Otázka: A jak vstupují myšlenky do hlavy?

Odpověď: To je jiná záležitost! Zde je již zapotřebí jiná „transplantace“. Ale je to možné. Chcete-li to provést, musíte se připojit k vyššímu modemu, naučit se přijímat signály z Vyšší hlavy. Je to úplně jiný let, jiná třída!

Pokud se zeptáte: „Co je v hlavě?“ – mimochodem v ní není nic kromě šedé hmoty. Je jako počítač zásobovaný vnějším světem. A nic jiného!

Začněte zkoumat hlavu – a nic tam neuvidíte! Náš rozum není v našich hlavách, ale vznáší se mimo nás! A vně nás je vlastně všechno! Jsme pouze příjemci, kteří vnímají to, co se nachází v prostoru, a nic více.

Je třeba, abychom se zabývali tím, jak do tohoto prostoru vstoupit, jak se dostat na úroveň, kde se nachází veškeré informace, energie, znalosti a hlavně – vlastnosti. Vždyť informace, energie a znalosti jsou mechanické substance, ale vlastnosti již patří k Vyšší úrovni přírody, která se nazývá Stvořitel.

A nejvyšší z těchto vlastností je vlastnost lásky. Ale člověk do nich může proniknout pouze zvláštním výcvikem, který si osvojují kabalisté. Jedná se o podstatu vědy kabaly.

Právě to je výměna hlavy, kterou učiníš ty během svého života v našem světě bez jakékoli transplantace. Nejedná se o transplantaci, ale o postupné pozvedání na úroveň Vyšších informací, Vyšších vlastností.

Koho to zajímá, ať přijde studovat.

Z televizního programu „Novinky s Michaelem Laitmanem“ 5. 2. 2016

Originální článek zde.
[# 176512]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: