Migranti začnou asimilovat Evropany

Zpráva: V Británii vypukl skandál kolem muslimů pracujících za pokladnou, kteří odmítají obsloužit domorodé Brity, jež nakupují vepřové maso a alkohol – toto je jen předzvěst nevratných demografických a kulturních změn, které se valí na Evropu.

Celé evropské společnosti již dochází, že situace vytvořena politikou multikulturalismu překračuje hranici rozumného myšlení. Na druhou stranu však tento proces již běží. Dochází k nevratným demografickým změnám.

Pokud v Evropě ještě není počet muslimů tak velký, pak se demografická situace začne měnit v příštích dvaceti letech.

Mezitím již ukazují skutečná fakta, že radikální islamisté, kteří jsou mezi muslimskými přistěhovalci, již útočí na západní hodnoty a na samotný způsob života původních Evropanů: pití piva, nošení minisukní nebo šortek jako na něco nepřípustného. Muslimští radikálové obcházejí turistickou čtvrť Londýna Brick Lane a vyhrožují, že potrestají majitele místních barů a obchodů za prodej alkoholu. Navíc muslimští extrémisté veřejně slibují, že Belgičany nakonec vyženou z království.

Všechny tyto incidenty, které nyní pozorujeme, jsou pouze předzvěstí ideologických, demografických a kulturních změn vyvolaných politikou multikulturalismu. V průběhu času bezpochyby přistěhovalci začnou asimilovat Evropany.

Poznámka: Tyto procesy zvyšují povědomí egoismu jako zla a jsou pozitivní. Díky nim si lidstvo rychleji uvědomí konečnost svého civilizačního egoistického vývoje a nutnost najít jinou cestu. A ta se může uskutečnit jenom metodou integrální převýchovy, pomocí pozvednutí se nad svou přirozeností.

Originální článek zde.
[# 125443]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: