Tajemství jednoty mužského a ženského počátku č. 15

Zachrání ženy svět?

Otázka: Když je známo, jak obrovský je mužský egoismus a nakolik v procesu evoluce zkostnatěl, zachrání svět ženy?

Odpověď: Ano, ženy zachrání svět. Když budou chtít, muži se pod tím ohnou vždy a všude.

Při návštěvách v různých zemích světa, zvláštních komunit či národů se vždycky zajímám o to, kdo je u nich hlavní v rodině. Kdo řídí: mužský hlas („Já jsem pán!“) nebo žena?

Muž odpoví: „Samozřejmě, že já!“ Ale jakmile na něho žena vrhne pohled, všechno je jasné.

A tak je tomu všude, ve všech kulturách. Pochází to z duchovního kořene.

Ženy musí mužům poskytovat správný směr v životě. Vždyť muži mohou utíkat kamkoli, ale žena jako matka je musí po cestě ke Stvořiteli trochu řídit. Muži to nutně potřebují.

Kdyby nebylo žen, muži by z tohoto světa udělali jednolité pískoviště nebo mnohočetné turistické trasy či závodní dráhy, fotbalová hřiště – cokoliv kromě normálního života se správným vývojem. Opravdu je to tak. Proto je ženská část velmi důležitá, a zejména v kabale.

Vidíme, jak žena za posledních 100 let postoupila kupředu, stala se nezávislou, silnou, prorazila do všech orgánů veřejné moci atd. A to všechno právě proto, že směřujeme k nápravě světa, v níž je k dosažení Vyššího cíle nezbytná ženská síla, její vlastnosti, její oddanost.

Takže muži, poslouchejte ženy. V každé skupině se co nejvíce snažte zvýšit sílu ženské části. Ženy je třeba pozvedávat a snažit se využít jejich stabilitu, aby se skupina stala stabilnější.

Pokračování následuje…

Z lekce v ruském jazyce 3. 3. 2019

Originální článek zde.

[# 247685]

Předchozí díl.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed