Stihneme dospět k úplné nápravě?

Otázka: Jsou lidé, kteří kabalu studují mnoho let, zasvětili tomu život, ale nedaří se jim dosáhnout cíle a projít všech 125 stupňů. Do konce nápravy zbývá pouze 250 let.

Co se stane s lidstvem, pokud lidé během této doby nezvládnou dospět k úplné nápravě? V souvislosti s tím se zdá být dosažení úplné nápravy obtížné či nemožné.

Odpověď: Ne, nemáte pravdu. Jde o to, že se dnes obrovsky zrychlil společenský rozvoj, pokrok.

Podívejte se, co proběhlo, na příkladu Evropského společenství, tzv. sjednocené Evropy. Během 20 let se nestalo vůbec nic! A přitom je to nejpokročilejší, nejzkušenější a nejrozvinutější část světa.

Není to Amerika ani Rusko. Je to Evropa! Rozumíte tomu, co se děje na tak malém kontinentu? Co se stalo s tímto starobylým historickým, kulturním, technologickým místem, kde je soustředěno vše: umění, hudba, věda, vzdělání! To vše je – Evropa!

Co je Amerika? Kolik je jí let? Ještě před 150 lety tam skalpovali. Nám se jenom zdá, že to bylo už dávno. Ve skutečnosti to bylo nedávno – prostě se velmi rychle vyvíjíme.

Nebo Rusko? Ještě před 100 lety tam orali s koňmi a umírali hladem.

Evropa – je stále Evropa! A co se s ní stalo za 20 let?! Snažili se sjednotit – je konec, teď padají. Podívejte se, co z ní dělá liberalizmus a demokracie, jak rychle Evropu ničí!

Udělali to za 20 let a my máme před sebou, připusťme, 200 let. Takže stihneme dospět k nápravě. Jsem si tím naprosto jistý.

Příroda všechno připravila tak, aby se právě v závěrečných fázích stalo zrychlení kvalitním, a nebylo kvantitativní. Nyní uvidíte, jaký na nás bude každý rok činěn nátlak, který nás bude vystřelovat vpřed.

Určitě uspějeme!

Z lekce v ruském jazyce, 13. 1. 2019
Originální článek zde.

[# 233155]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: