Co připravuje evropský chalífát na Židy?

Po oficiálně vyhlášené porážce ISIL se Evropa brzy setkala s hrozbou přílivu militantů.
Již několik let zde přemýšlejí o tom, co dělat s tisíci džihádisty, kteří disponují evropskými pasy. A podle všeho se záležitost nedostane dál za naše úvahy.

Ano, bojovníci islámu jistě povedou diverzní aktivity. Již plánují útoky na evropské území. Ale nikdo nebude mít sílu, aby tomu vzdoroval. Naopak, proces návratu již započal: podle zdrojů z Evropského parlamentu se asi třetina bojovníků vrátila do Německa a Belgie, do Francie – 12%. Budou se shromažďovat pod vlivem laxní komunikace masmédií, politiků, zpravodajských služeb a ozbrojených složek.

A když se jim to nepovedlo na Blízkém východě, tak proč nevytvořit chalífát ve Starém světě? Koneckonců, zde není všechno tak chaotické, i půda je již připravena silnou vlnou imigrantů. Zde se můžete hravě dostat k moci – hrát podle místních pravidel a s láskou znásilňovat demokracii, která zapomněla, jak se bránit.

Ve skutečnosti hlavní hrozbou nejsou teroristické činy. Radikální islamisté budou jednat moudře a velmi tiše: protlačí své lidi na správná místa, rozvinou ideologicky dobře připravenou síť a pak přesně vypočítaný teror, nebo jim „koupit“ si vládní křesla umožní jenom sama jeho hrozba. Slovy budou pro mír a prosperitu. Ale pokud vy, drazí Evropané, už nebudete chtít mír v čele s nimi, pak mír již bude bez vás…

Tento scénář považuji za nejpravděpodobnější. Budoucnost Evropy se vybarvuje do zelených odstínů.
K těmto plánům přispívá také obrovský region, který se nachází na východ od Evropy. Bude to zde prospěšné pro všechny, pokud stoupenci nových trendů zruší legislativní překážky a otevřou dokořán evropské hranice. Desítky milionů začnou legálně proudit na západ, snižovat napětí v původních zemích a „milostivě“ pokrývat přirozený úbytek původního obyvatelstva v Evropské unii.

Kniha Zohar varovala, že v naší době islám ovládne Evropu. Děje se to před našimi očima – pouze dobyvatelé neútočí ohněm a mečem, ale naprosto mírumilovnými prostředky využívají pohostinnosti dávných obyvatel kontinentu. Postupem času, až se změní rovnováha sil, dojde k přirozené změně moci a noví obyvatelé zavedou vlastní pravidla. A to s plnou podporou parlamentů, vlád a voličů.

Židé také vřele podpoří tento „příliv čerstvých sil“, také budou na letištích mávat zelenými vlajkami s vědomím, že doma již mají sbalené kufry. Pravda, ne všichni – jen ti nejcitlivější. Zbytek to jako vždy nechá dojít do konce – do té fáze, kdy se toho s nimi ujmou všichni společně, a opět zcela oficiálně.
První vlaštovky tohoto „projektu“ jsou již tady – britští labouristé, kteří se podle nedávné zprávy změnili na „institucionální antisemity“, vyhlazují cizí ideologie, pronásledují členy disidentské strany, praktikují trollování a šikanování. Blízko k tomu mají i američtí demokraté, tolik zbožňovaní místními Židy. Je pravda, že ve světle nedávných událostí již byl vyhlášen odchod Židů z demokratického tábora – Jexodus – nicméně dále než do Wikipedie zatím nepokročil.

Existuje k této katastrofě alternativa? Samozřejmě. Věda kabala nabízí sjednocení nad egoismem, na úrovni, kde egoismus nevládne. Nicméně, bez Židů toho nikdo není schopen, ale Židé na to ještě nejsou připraveni – vnitřně nedozráli.

Ale čas nečeká, protože lidstvo se přibližuje k rozhodující fázi vývoje, kterou kabalisté nazvali poslední generace, ve smyslu – poslední sobecká generace. Dále je v tomto směru slepá ulička. A pokud Židé nepoloží základy nového přístupu, nezačnou se sjednocovat, čeká nás světový masakr.
Odtud pochází všeobecný světový antisemitismus. Právě odtud pochází naprostá nenávist k Židům. Svět cítí, matně se dohaduje o jejich úloze, vidí, že za nimi něco je, ale nechápe, co přesně, a proto je ještě více nenávidí. Z toho důvodu nejdříve vše musíme dát na své místo – jak pro Židy, tak pro svět.
Takže.

Milí antisemité! Jasně a naprosto správně jste identifikovali zdroj problémů, a v důsledku toho zažíváte přirozenou nenávist vůči Židům. Musíte pochopit pouze jedno – proč je nenávidíte. Protože drží v rukou klíče k míru a prosperitě. Protože musí jednat ve prospěch světa, ale otálejí, opožďují se, odkládají, odmítají…

Nenávidíte je proto, že ve vás hovoří duchovní kořen světa, který usiluje o sjednocení. A to mohou zahájit pouze Židé. Taková je jejich podstata, jsou jako „kvásek“ lidstva, bez něhož dnes nelze nic upéct. Jsou to průkopníci, kteří připravují cestu všem ostatním.

Tudíž byste je neměli prostě jen nenávidět, ale přinutit je k jednotě. Musíte jim předložit podmínku: buď se sjednotíte, nebo zvýšíme tlak. Naučte je myšlence, že je jinak nenecháte na pokoji, nikde a nikdy.

A vy, drazí Židé, konečně pochopte, že ve skutečnosti jsou antisemité vaši pomocníci. Jsou to oni, kdo intuitivně chápou vaši pravou roli a nevědomě vykonávají příkaz Přírody, „hlásají“ zákony lidského vývoje. A oni vás nenechají, budou účtovat jakoukoliv cenu, dokud nepřijdete k rozumu.
Nečekejte tedy, že se všechno urovná. Jednejte. Sjednocujte se. Pociťte se jako jeden celek, odhalte mezi sebou správný vzájemný vztah.

Stejně jako „národní tým“ celého světa, mini-model lidstva, sestavený už ve starobylém Babylonu zástupci všech kmenů, jste zodpovědní nejen za sebe a své děti – jste zodpovědní za všechny. Příliš dlouho jste se potloukali ve snaze tomu uniknout, utéci před sebou samými. A teď na vlastní oči vidíte, že to nevyšlo. Je na čase být moudřejší.

Originální článek zde.

 

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: