Všechno to začíná u ženy

Evropský kongres. Lekce 2

Otázka: Nakolik důležitá je praktická práce žen? Jak důležité je například, aby se ženy také účastnily seminářů na sjednocení, a nevykonávaly v tom čase své činnosti?

Odpověď: Samotní muži nemohou udělat nic. Absolutně nic!

Mohou se sejít, postát, zazpívat, jako obvykle – je to dobré, ale je to jen příprava. Skutečná práce nemůže být bez toho aby, ve stejnou dobu silná ženská část, nevyvíjela svou touhu ke stejnému cíli. Nemůže to být takhle! Všude to vidíme, pořád. V historii existuje mnoho příkladů. Vychází to ze struktury vyšších Parcufim, vyšších světů. Nebudeme-li tuto touhu pozvedat k Malchut, ona se nevytvoří, a bez toho se nic nestane. Takže ženy by to měly brát velmi vážně.

V první řadě otáčím pozornost k ženské části, protože tam všechno začíná. Velmi prosím, abyste pochopily, že prakticky všechno závisí na ženách. Muže je možné „rozhýbat“, mohou být manipulováni a žena to velmi dobře ví. Správná manipulace s muži tkví v seriózním nasměrování na cíl. Žena to dokáže doslova jedním přáním, půlslovem, čímkoliv. Pro ni je to velmi jednoduché, ale pro muže je to velmi obtížné, je prakticky nemožné, aby člověk postupoval dopředu.

V kabale vždy existoval zákon, že svobodní nejsou přijímáni ke studiu. Je to proto, že bez touhy ženy vedle sebe, která přemýšlí o tom, abys uspěl, nebudeš schopen vážně postupovat kupředu.

[#75171]

Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: