Proč je Coca-Cola dostupnější než voda?

Otázka: Proč je plechovka studené Coca-Coly dostupnější než sklenice čerstvé vody?

Odpověď: Coca-Cola je pro nás bližší, dosažitelnější a dostupnější než sklenice dobré čisté vody, protože na tom někdo vydělává.Je to opět egoismus člověka, který podněcuje firmu k tomu, aby učinila svůj produkt všem dostupný. Za sklenici vody nemůže obdržet stejnou částku jako za plechovku Coca-Coly. Coca-Cola je propagována proto, aby na nás vydělala peníze.

Pokud však prostřednictvím planetárního uvědomění pochopíme, co je pro nás prospěšné, a budeme používat jen věci, které jsou pro nás pozitivní, a zbytek budeme ignorovat; když odstraníme vše, co nepotřebujeme, a budeme používat jen potřebné věci, pak samozřejmě v průběhu života jedné generace budeme schopni vychovat potomstvo, které bude znechuceno Coca-Colou a všemi druhy nezdravých potravin: nekonečnými sladkostmi atd.

Tehdy vytvoříme novou zdravou generaci bez geneticky modifikovaného jídla a bez takových jedů, jako je Coca-Cola a tak dále.

Vždyť pokud zmizí egoismus ze světa, nebude pro nikoho výhodné, aby připravoval jedovaté potraviny. Neuvidí v tom žádný prospěch. Společnost by měla odsoudit všechny firmy, které tak jednají, a měla by se postarat o ochranu všech svých členů před rozšiřováním jedovatých potravin.

Vzhledem k tomu, že se navzájem nemáme rádi, nestaráme se vzájemně ani o zdraví druhého. V důsledku toho pak existují lidé, kteří jedy prodávají, dále ti, kteří jedy propagují, a konečně i ti, kteří je pod vlivem této reklamy začnou nakupovat a užívat je.

Naše ego nás podněcuje ke všem špatným věcem. Dokud mu nenasadíme ohlávku, budeme konzumovat jedy a nedosáhneme zdravého života.

Kulatý stůl o nezávislých názorech. Berlín 9. 9. 2006
Originální článek zde.
[# 236166]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: