Každý může generovat štěstí pro všechny

Na vnitřní stav člověka kromě jeho osobních informačních genů, rešimot má také vliv obecné probuzení shůry (itaruta de-leila), jsou to všední dny, soboty, svátky. Jedná se konstantní pády a vzestupy.

Existují zvláštní sekundy, minuty, hodiny, dni a noci, zvláštní dny v týdnu, zvláštní dny v měsíci, přestupné roky atd. – jeden uvnitř druhého – jejichž vliv je pro nás důležitý, neboť naše cesta zahrnuje všechny stavy.

I ten nejmenší stav musí v sobě obsahovat všechny ostatní stavy jako v holografickém obrazu. Ukazuje se, že jsme spojeni se zvláštním světlem, které nás neustále osvětluje a díky své modulaci mění naše obklopující světlo, takže v různých dnech pomocí stejného úsilí získáváme jiné obklopující světlo.

A i když se v práci nic nezmění, ale jen proto, že přišlo pondělí, je moje obklopující světlo odlišné od nedělního. Koneckonců, nejenže měním svou práci zespodu, ale i seshora se musí změnit podmínky, abych mohl tuto práci přijmout a srovnat všechny vnější podmínky, které se nazývají „svět, rok, duše“.

Zejména v určité období se musím přivést do souladu s každou sekundou a minutou atd. Tyto podněty shůry jsou pro nás velkou pomocí, protože seshora každou sekundu nepřetržitě přicházejí změny. To poskytuje další soubor změn, kterými zkracujeme svoji cestu.

Jedná se neobvykle moudrý systém. V míře našich prováděných změn se seshora také uskutečňují změny. Ukazuje se, že díky tomu, že probuzení shora vytváří pro nás zvláštní stav, můžeme současně s prováděním osobní nápravy provádět také obrovskou nápravu ve společném systému. Vychází, že mikroskopická změna, kterou učiníme na svém místě, se projeví v celém systému a zlepší stav všech a přináší všem mnoho štěstí!

Originální článek zde.
[# 75816]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: