Máme ochranu Shora? Část 2.

Otázka: Pokud se o nás příroda stará jako matka o své děti, pak nás musí opatrovat a ochraňovat před všemi problémy?

Odpověď: Zárodek se v matčině lůně vyvíjí pod kontrolou sil, které naň působí, a naprosto závisí na vyšším systému. Tento systém má cíl: rozvinout ho a dovést ho ke zrození.

V systému matky působí protikladné síly, neboť se vše rodí ze vzájemného působení dvou sil: pozitivní a negativní. Proto existují systémy vstřebávání a vylučování látek, které jsou řízeny tělem matky, jenž má plnou moc nad tělem embrya.

Zdá se nám, že embryo cítí od matky jen dobro. Ale ve skutečnosti naň působí protikladné síly, silné a mohutné, které mezi sebou navzájem bojují. Jedna síla nutí plod, aby se zvětšoval a rostl, druhá naň tlačí a tiskne ho. Je to jako dýchání, vdech a výdech, nebo tlukot srdce.

Existuje mnoho vlivů, které nevidíme, ale vývoj vždy přichází díky dvěma protichůdným silám, kterými jsou plus a mínus. A materiál se nachází mezi nimi, stejně jako pod křížovou palbou. Život zárodku tedy není tak bezstarostný, jak se nám zdá, není příliš jednoduchý. Ale on instinktivně odolává, souhlasí s matkou a provádí mnoho činností.

Vede skutečnou válku, aby získal ty správné síly a vyloučil ze sebe všechny cizí prvky. Zárodek vykonává velkou práci kvůli vyjasňování, absorbování a vyměšování. Nemyslete si, že 9 měsíců lelkuje, roste pasivně a jeho matka za něho všechno dělá.

Každý den provádí ohromnou práci pod vlivem protikladných sil, dokud z něho síly nevytvoří nezbytnou vnější a vnitřní formu a nepřipraví ho na zrod.

Plod prochází v lůně matky úplnou přípravou, takže když se narodí, nepotřebuje nic jiného než vnější energii, výživu a vyplňování paměťových buněk. V podstatě už má vše, co potřebuje, vybojoval si to v těžkém boji na straně matky i proti ní. Má sílu clony a zkrácení, pracuje na objasnění a syntéze. Je to skutečná vnitřní válka, bez níž nemůže plod růst.

Mimochodem, zárodek cítí všechno. Po prvních třech dnech „absorbování semene“ a dalších čtyřiceti dnech utváření plodu se již stává člověkem, který absorbuje a zpracovává informace. Není to pouhé nakupení buněk, ale člověk.

Dokonce, i když je ještě v matčině lůně, zvláštním způsobem s ní komunikuje, vstřebává skrze ni a také přímo informace z vnějšího prostředí. A když se dostane ven a narodí se, začíná cítit vnější svět. To je již nová úroveň existence.

Pokračování následuje…
Z 818. besedy o novém životě, 26. 1. 2017
Originální článek zde. [# 204595]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: