Etapy probuzení bodu v srdci, č. 5 – Bod přechodu mezi světy

Replika: Existuje materiální svět, který je vědci skvěle popsán, a existuje svět, který popsali kabalisté. Jak je možné vytvořit bod přechodu z jednoho světa do druhého a popsat jej ve formě návodu k probuzení bodu v srdci?

Odpověď: Nevidím možnost rozumného popisu vzestupu na vyšší úroveň tak, aby byl srozumitelný lidem na nižší příčce, ze stavu na nižším stupni. Samozřejmě, mohu říci, jaké síly spouštíme a na základě čeho, ale kde tyto síly jsou – nikdo neví.

To znamená, že když se nacházím na nejnižším stupni, musím vstoupit do zvláštní skupiny, sjednotit se v ní, vytvořit úplný model budoucnosti lidstva. Ve skupině deseti lidí musím dosáhnout stavu další úrovně.

A to znamená: vzájemné odevzdávání; vzájemná podpora; vzájemné pronikání; pociťování devíti druhých jako sebe samého; sjednání jednoznačného spojenectví o plné vzájemné lásce; směřování všech ke společnému středu, k tomu, aby byla vytvořena společná energie, společné pocity, vzájemnost, když každý vyjde ze sebe a cítí ostatní, nikoliv sám sebe. Tudíž cítí ostatní ve svém bodu „já“.

Pokud se takto spojíme, vyvoláváme na náš svět z následující úrovně určitou energii, zvanou „Vyšší světlo“, a ta nás začíná pozvedávat na tuto úroveň.

To tvrdí kabala a je to v její moci. Vysvětluje, jak to učinit, a je připravena provést člověka těmito etapami.

[# 217757] Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: