Mikrobi nám pomůžou

Zpráva: „Stanfordská studie naznačuje, že více než 99 procent mikrobů je pro vědu neznámých.“

”Nová studie částí DNA cirkulujících v lidské krvi naznačuje, že naše těla obsahují daleko různorodější mikroby než se doposud mělo za to. Ba co víc, drtivá většina těchto mikrobů nebyla nikdy spatřena, natož pak určena a pojmenována, jak uvádějí stanfordští výzkumníci ve zprávě ve „Věstníku Národní akademie věd“.

Odpověď: Ale my žijeme, že ano? A i kdybychom nestudovali toto 1 procento, byli bychom stále naživu.

Otázka: Proč v nás tyto organismy žijí?

Odpověď: To jsme my! Není to tak, že oni žijí v nás. Kdyby byly odstraněny, pak my bychom přestali existovat. Jinak řečeno, my jsme ve skutečnosti „vak“ nesoucí nejrůznější druhy mikroorganismů. A všechny tyto mikroorganismy se tam prostě celou dobu vyskytují. To je to, co jsme.

Otázka: Znamená to, že jestliže se učíme o 1% nebo o větším množství procent nebo o vůbec žádném procentu, tak to nebude znamenat žádný rozdíl a my z toho nic nebudeme mít?

Odpověď: Ne, nic nezískáme, jen z toho budou další potíže. Vždy budeme myslet na to, že tyto mikroorganismy musí být odstraněny a tamhle ty musí být početně navýšeni a tak dále… To je všechno špatně. Zasahování do lidské přirozenosti je pro nás katastrofou. Ničeho tím nedosáhneme.

Musíme se dostat na úroveň dobré, dobro konající, věčné existence skrze odlišnou metodu. Nikoli metodu zasahování do práce našeho těla, ale zasahováním na mnohem vyšší úrovni. Stoupání skrze naše vlastní dosahování, odhalování vyššího systému, vyššího světa — toto je v naší moci. A tyto malé mikroorganismy nám s tím vším pomohou.

[215838] From KabTV’s “News with Michael Laitman,” 10/2/17 Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: