Různé kořeny jednoty

Poznámka: Pokud se podíváte na ekonomické statistiky, pak je společnost úplně na konci a odpověď bude pravděpodobně fašismus. Vidíme, co se děje ve světě a chápeme, že vše postupuje velmi špatným směrem.

Můj komentář: Fašismus je také spojení mezi lidmi, ale je egoistické nikoliv altruistické. Kabalisté to nazývají obrácenou jednotou. Náš vývoj přirozeně povede k němu.

Otázka: Během posledních dvaceti let se situace ve světě nezlepšila. Zhoršuje se ve všech ekonomických parametrech. Co je potřeba, aby došlo ke změnám?

Odpověď: Neposkytujeme dostatek informací do všech částí společnosti a to nejen o stavu společnosti, ale i o tom, kam bychom měli směřovat a proč by to tak mělo být z pohledu přírody, nebo Stvořitele, což je to samé.

Slovo „Stvořitel“ je pro věřící lidi a „příroda“ pro nevěřící. Technicky by ale lidé měli pochopit, že je to stejné a všichni by na to měli přijít.

Co se týká fašistů, ti mimo jiné také doufali, že najdou vyšší sílu a hledali své vyšší kořeny v Himalájích. Cítili, že jednota je srdcem správné společnosti. Ale jaká jednota? Vycházeli ze svého přirozeného egoismu.

Poznámka: Mysleli si, že pokud by získali tuto sílu, mohli by dobýt celý svět.

Můj komentář: Ano, ale k čemu? Hledali kořeny. Kde je vyšší síla, které je možno dosáhnout tím, že položí celý svět k jejím nohám. To znamená, že egoismus je velmi široká ideologie, která má své kořeny.

Otázka: Je jednota jádrem zákona, ve kterém všichni jsme?

Odpověď: Samozřejmě. Pouze v tomto případě je absolutně opačná vůči Kabale, a tak se odhaluje. Proto je fašismus před námi.

Poznámka: Ale doufáme, že tomu můžeme nějak zabránit.

Můj komentář: Proto musíme dělat to, co nás Kabala učí.

Poznámka: Hovořili jsme o tom před pěti až sedmi lety a nyní můžeme již jasně vidět, jak se nad lidstvem smráká. Společnost je ale přesně tam, kde byla předtím.

Můj komentář: Protože nám byl dán čas a příležitost zkusit postupovat nikoliv fašistickou cestou, ale Kabalistickou.

[215034] From KabTV’s “The Last Generation” 7/31/17 Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: