Proč sjednotit egoisty?

Otázka: Proč sjednotit egoisty? Koneckonců, egoismus je původem všeho zla.

Odpověď: V žádném případě nesjednocujeme egoisty. My sjednocujeme pouze lidi, kteří mají bod v srdci, do malých skupin. Toto jsou lidé, kteří jsou připraveni hledat význam života a obětovat svůj čas a úsilí, aby ho našli, protože bez pochopení smyslu života se necítí dobře.

My takové lidi přitahujeme, vytváříme malé kruhy nazývané „desítky“ a dáváme jim metodu, která jim umožňuje anulovat se v rámci skupiny deseti a sjednotit se takovým způsobem, že začnou mezi sebou vnímat Stvořitele.

Skupina deseti je senzor, nový duchovní smysl, v rámci nějž mohou cítit vlastnost dávání a lásky, která se nazývá Stvořitel.

Jediná věc, kterou chceme, je dát jim poznání, že celý náš problém a problém světa je nedostatek jednoty.

Nemluvíme s nimi o vyšším světě a o vyšší síle, my jednoduše vysvětlujeme, že se musí správně zorganizovat a pak se se svět stane lepším. Jinak se lidé na světě začnou vzájemně vyhlazovat.

Pokoušíme se vytvářet skupiny deseti z lidí, kteří se zajímají o objevování a poznávání smyslu života a o jeho dosažení. A shromažďujeme zbytek lidí v dobrých společenských podmínkách, abychom je postupně učili, jak hledat a najít dobré každodenní podmínky v těchto komunitách. Nic víc než toto, protože duchovní touha v nich zatím nebyla probuzena.

Ti, v nichž už se touha po duchovnu projevila, ve smyslu, že již cítí bod v srdci, by měli přijít k nám.

[205796] From the Kabbalah Lesson in Russian 12/18/16 Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: