Co je duchovní dosažení?

thumbs_Laitman_001_01Otázka: Co je duchovní dosažení?
Odpověď: A co je fyzické dosažení? Malé dítě například vidí pouze drobný zlomek světa, který může vnímat a zpracovávat ve svém mozku, který je emocionálním, vizuálním a mentálním nástrojem. My jsme stejní a možná vidíme mnohem více, než si uvědomujeme. Existují celé světy, které nás obklopují, ale my je necítíme, protože nemáme jejich modely uvnitř nás. Moudrost Kabaly nás učí, že máme velkou, úžasnou příležitost začít cítit skutečný svět, který nás obklopuje.

Mnoho zajímavých vědeckých článků bylo o tomto publikováno, v nichž se pravilo, že žijeme v matrixu, že náš vesmír je jedním z komponentů v systému vesmíru a tak podobně.

Zde do toho vstupuje moudrost Kabaly, která člověku říká, že to vše může dosáhnout, objevit, vidět, vnímat to a žít to. A tak člověk může vstoupit do tohoto prostoru a zůstat v něm navždy. Co člověk má v tomto světě? Pomalu to ustoupí z našich pocitů, jako když se rozplývá mlha a skrze ni začínáme vidět pole, stromy a domy mnohem jasněji a tento svět zmizí jako opar.

Toto je to, co člověk, který začíná dosahovat vyššího světa, cítí, protože vnímání tohoto nového světa se stává stále více intenzivnější než vnímání našeho světa a náš svět se postupně stává méně důležitým a jeho dopad se postupně umenšuje a pak je dokonce pro mě ještě méně důležitý, až zmizí úplně.

[202872] From the Kabbalah Lesson in Russian 11/20/16 Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: