Začněme měnit sami sebe

thumbs_Laitman_631_3Otázka: Jaký je duchovní kořen odporu? Jsem velmi citlivá. Nemohu se vyrovnat s emocemi z neustálých urážek od mého manžela. Jak se mohu naučit odpouštět?
Odpověď: Jaké je spojení s Vaším manželem? Stvořitel si s vámi takto hraje! Tahá za vaše nitky. Kolem Vás nikdo jiný není! Celým tímto divadlem, které se vám zobrazuje, jste Stvořitelem, Vyšší silou, ovlivňováni.Začněte reagovat na Něj, ne na ty loutky, které jsou okolo vás. Nesnižuji jejich důležitost, to v žádném případě, ale jen říkám, že to je způsob, jak by měla být realita vnímána.

Konec konců, kdo je tato osoba? Nikdo a nic. Je to jen malý mechanizmus, jako mechanická hračka.

Ve stejné míře, do jaké se člověk začíná probouzet, přitahovat na sebe vyšší vliv a ten v něm začíná pracovat, se pak člověk mění. Stává se Adamem (člověkem). Potom už nadále neskáče jako natahovací zajíček. Namísto toho začíná pracovat a pohybovat se dopředu nezávisle.

Manželovy urážky vás nesmí urážet, nebo se na sebe nesmíte zlobit, že se nedokážete urážkám vyhnout atd… Změňte sami sebe s pomocí Vyšší síly.

Představte si, že někdo dosáhne úrovně Stvořitele a začne cítit vše, co s ním uvnitř dělá. Proč ho takto vytvořil a co se sebou musí udělat. Postupně to začne být zřejmé: Musím být jako Stvořitel! Nic víc, nic méně.

[201328] From the Kabbalah Lesson in Russian 8/21/16 Originální článek zde.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: