Pozvánka na veřejnou přednášku s dr. Michaelem Laitmanem

Co Vás napadne, když se zadíváte na obrázek pod tímto textem? Domníváte se, že jste schopni nějak ovlivnit myšlenky a pocity, které u Vás vyvstanou? A co si myslíte o tom, jaké představy vzbudil tento pohled u ostatních lidí, kteří obdrželi tuto pozvánku? Jak se liší od těch Vašich a proč? A co kdybych se Vás zeptal, jakou představu měl autor tohoto obrázku a s jakým záměrem jej tvořil? Je možné tento záměr rozpoznat?

Vlastně se Vás ptám na to, jestli jste si již někdy v životě položili otázky typu: Kdo jsem já? Jaký je smysl mého života? Mám nějakou svobodnou volbu něco v mém životě změnit? Jak vypadá skutečný a reálný svět, když každý člověk, kterého znám, jej vnímá trochu jinak? A konečně, jaký je význam toho prostoru, kterému říkáme „náš svět“, má nějaký účel, pravidla a hlavně existuje Tvůrce tohoto prostoru? Je možno poznat záměr, s kterým tvořil?

Pokud jste už pocítili touhu dát si odpověď alespoň na některou z výše zmíněných otázek, tak využijte této příležitosti a vstupte skrze tyto dveře na veřejnou přednášku dr. Michaela Laitmana, která se uskuteční v pátek 9. září 2016 v kongresové hale TOP HOTELU PRAHA od 19:00 do 21:00 hod. Vstup je zdarma. Téma přednášky je „Od knihy Zohar ke kvantové fyzice – kabala, věda a smysl života“. Dr. Laitman, největší kabalista současnosti, se Vám pokusí poodhalit ten správný přístup, který rozvine Vaše vnitřní schopnosti, abyste mohli vnímat svět takový, jakým skutečně je. Nepromarněte tuto jedinečnou příležitost a vykročte na cestu!

Kabalistický kongres v Praze 2016

Zohar2Quantum_Laitman_PragueEvent

 

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: