Televize islámského státu

Poznámka: Bojovníci teroristické organizace „islámský stát“ spustili svůj vlastní satelitní televizní kanál. Jeho publikum nyní činí 500 tisíc lidí a stále roste.
Tento kanál vysílá zprávy o vzdušných úderech, přednášky o islámu, předpověď počasí. Všechno je jak má být. Tj. IS se opravdu stává státem.
Odpověď: Investuje se do toho spoustu peněz! Amerika na něj utrácí miliardy! Nemáme tušení, kdo za nimi stojí a co dostávají: odborníky, peníze a vše ostatní. Přičemž to, co dostávají se vyrobí v jiných zemích, na druhé straně světa!
Koneckonců satelitní TV kanál jen tak nevysílá a internet se sám od sebe nespustí. Někde tam jsou lidé, stovky lidí, kteří všechno toto zpracovávají.
Otázka: A co se dá dělat? Zakázat to?
Odpověď: To nepomůže. Bombardování samozřejmě bude pokračovat, ale skutečností je, že pouze Rusko tady nestačí. Rusko opravdu vidí v IS nebezpečí pro sebe – o tom není pochyb, ale tohle nepomůže, protože za IS stojí Amerika!
Jsem si naprosto jistý, že toto jsou americké triky: vytvořit chaos ve světě, zničit všechno kromě sebe. Poblíž něj zůstane Čína a Mexiko jako malé satelity a Británie, která se celou dobu snaží podporovat je ve všem.
Všechny ostatní evropské země se stanou zeměmi třetího světa. Budou naplnění krajní pravicovou arabskou mládeží.
A tak se vytvoří zóna: Severní Afrika spolu s Evropou podél Izraele přes východní země do Indie. Cestou do Indického oceánu postupně spolknou Indii a dál nahoru – až do Číny.
Takhle je podle programu Ameriky viděn budoucí svět.
Pro Izrael tam také není místo. Nepochybně! Je to naprosto jasné! Navíc USA k tomu na začátku chtějí přidat americké židy, a jsou ochotni přijmout evropské židy, protože chápou, že toto je ziskový produkt, který k nim jde zdarma. To je všechno. A volně k sobě pouští muslimy.
Otázka: Co se stane s Izraelem?
Odpověď: Izrael se může zachránit, zaujmout své právoplatné místo ve světě jako zdroj duchovního vývoje celého lidstva, a to pouze za podmínky, že se stane duchovním.
Pokud se ukážeme jako seriózní lidé, můžeme potom vést svět dobrou cestou k nápravě a samozřejmě k likvidaci „Islámského státu.“ A pokud to nebudeme brát vážně, pak to budeme muset udělat přes utrpení, pod nátlakem světových válek.
Doufejme, že šíření naší metodiky jednoty a reakce na ni, hlavně tedy národa Izraele, bude účinná.
[#175822]
Z televizního programu „Zprávy s Michaelem Laitmanem“ 26/01/2016

 

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed