Nepokoje v Kolíně nad Rýnem – zkouška světových událostí

Zprava: Nepokoje v Kolíně nad Rýnem jsou generální zkouškou nadcházejících světových událostí. Emigranti prozkoumali pravomoci vlády a bylo jim jasné, že nemůže hájit práva svých občanů nebo to z nějakého důvodu nechce dělat.

Proto bude dalším krokem organizované povstání. Příležitostí bude jakýkoliv incident, násilí nebo vražda jednoho z migrantů. Dobře organizované komunity migrantů se vydají do ulic, v rukou budou mít nejen armatury, ale i zbraně.

Masy migrantů si uvědomily, že jsou silou, která může diktovat pravidla chování místnímu obyvatelstvu, občanům této země. V míře uvědomění své beztrestnosti budou stále více drzí.

Přestěhují své rodiny do prosperujícího Německa a budou vyžadovat, aby vláda poskytla jejich rodinám stejné výhody. Vláda bude nucena k tomu přistoupit, aby se vzpoura neproměnila ve faktor vydírání. Problém se stane nevratným.

V počáteční fázi to bude vytvoření samosprávných, nezávisle na státní správě fungujících enkláv, kde budou migranti žít v souladu s předpisy té země, z níž pochází. Federální vláda bude poskytovat sociální dávky a další výhody, ale bude zbavena možnosti zasáhnout do jejich životů. Obsazení jakéhokoliv teritoria bude předpokladem pro vytvoření podpůrných základen.

Poté přistěhovalci budou vyvíjet přímý nátlak na vládu o delegování části svých mandátu. Společenství muslimských migrantů se stane organizovanou jednotkou s vlastními sociálními, politickými a dokonce i vojenskými ambicemi. Deportace kteréhokoliv z migrantů způsobí nepokoje, které se rozšíří do všech uprchlických táborů, a ani policie ani armáda si s tím nebude schopna poradit.

Již v nejbližších volbách se budou strany spojené s islamisty snažit získat co nejvíce hlasů. „Mešita Notre Dame“ se stane realitou pro všechny, včetně Ruska. Pro extremismus je expanze nezbytnou podmínkou.

Poznámka: Pomoc je na Izraeli – všechno záleží na naší dobré realizaci plánu stvoření. Čím blíže budeme k sobě, abychom dosáhli podobnosti obecné dobré síly – Stvořitele, tím rychlejší a úspěšnější bude neutralizace zlých sil a jejich proměna na dobré.

Záleží jen na nás. Evropa je také odkázána na nás. Protože čím hůře jim bude, tím více nás budou instinktivně nenávidět. Takže pojďme to dělat pro sebe. Ale ještě lépe – dělejme to v zájmu celého světa, podle principu „Od lásky k lidem k lásce ke Stvořiteli“.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: