Svět je na ostří nože, a Západ nelze zachránit

Názor: (Paul Craig Roberts, asistent po hospodářské politiku ministerstva financí  USA za prezidentství R.Reagana): Pokud jde o mě, nejen demokracie opustila západní svět, ale také soucit, morálka, poctivost, úcta k pravdě, spravedlnosti a loajalitě.
Západní civilizace se proměnila v prázdnou skořápku. Nezůstalo nic, kromě násilí, chamtivosti, nátlaku.
Západní svět je na kahánku. Nezaměstnanost je hrůzou pro evropskou a americkou mládež, především vzdělanou. Mentalita Wall Street – neomezená chamtivost – se vyváží do Evropy. Místo nezávislých evropských zemí, se staví fašistická centralizace moci a aristokracie bohatství.
Replika: Všechno jde podle plánu Stvořitele – k uvědomění si naší zlé přirozenosti a upevnění v jediné touze – zbavit se jí, jako zdroje všeho zla, vysvobodit se z něj jako had ze své kůže. Rychlost a jednoduchost osvobození závisí na uvědomění si našeho egoismu jako jediného zla pro celé lidstvo.
Právě pro to je určená kabala. Její pomocí je možné rychle uvědomit si zlo, vlastnost dostávat, začít ji nenávidět a zbavit se jí. Následně se zmocnit vlastnosti odevzdání a lásky.
[#168767]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: