Válka – je znamení divokosti

Názor: Můžeme vidět, jak tady a tam na zeměkouli pobíhají lidé se zbraněmi 21. století v rukou, svým rozumem se však zároveň nachází ve středověku.
Nezůstává nic jiného, než se divit tomu, že lidé, kteří mají moderní vědu a techniku, informační technologie, nemají ani nejmenší představu o tom, jak je uspořádán tento svět, nemluvě o lidské společnosti.
Dokonce na genetické úrovni lidstvo podléhá nepříznivé selekci: průměrné IQ se nezvyšuje, ale snižuje jednoduše proto, že intelekt není až tak zapotřebí pro člověka obklopeného nádhernými vymoženostmi,  není potřeba se schovávat před predátory, zabývat se lovem.
Plody toho, co nazýváme civilizace, kultura, vytvořená mizerným množstvím lidí, jsou ale k dispozici miliardám, šetří je od životních starostí. A důsledkem toho – je postupné zdivočení, stopy tohoto jsou velmi dobře patrné v naší době.
Jak jinak můžeme vysvětlit tuto vlnu nenávisti, která se objevila jako blesk, že domorodí lidé jsou ve válce mezi sebou a stali se z nich nepřátelé? Právě teď, se osvícení stává nejdůležitějším úkolem. Možná, že pouze vzdělávání otupělého národa může zastavit odehrávající se šílenství.
Poznámka: Osvícení nepomůže! Je nutné pochopení nezbytnosti sjednocení všech dohromady přes všechny rozdíly a rozpory. Ale síla na to není. Rozděluje a tlačí nás od sebe „zlá přirozenost“, sobectví. Proti němu je jen jedna síla – „dobrá přirozenost“, vyšší světlo.
Přivolat její dopad na nás všechny, na celé lidstvo, můžou pouze židé a ti, kteří se k nim připojí v tomto úsilí. Tak nám vysvětluje příležitost nápravy naší přirozenosti věda Kabala.
Lidstvo tlačí na židy svojí nenávistí a bojkoty. Musí vyžádat po židech to, aby přitáhli do našeho světa vyšší světlo, sílu jednoty – pouze tohle je nutné pro náš svět!
[# 161197]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: