Sledování seriálu vede k depresi

Zpráva: Sledovat televizní seriály on-line se v posledních letech stalo módní. Tato možnost přitahuje pozornost mnoha lidí a vede k novému druhu závislosti.

Moderní globální síť umožňuje snadno najít spoustu filmů a dalších zábavných programů. Volno nyní lidé tráví, aniž by vypínali obrazovku, sledováním televizních seriálů prostřednictvím internetu.

Tento trend napomáhá rozvoji deprese a závažných psychických a duševních poruch. Studie ukazují, že mezi depresí a přenosy, které lidé sledují v televizi, existuje přímá souvislost.

Takové trávení času vytváří v jednotlivcích pocit osamělosti. Čím více se respondenti dívali na televizní pořady, tím více byli náchylní k depresím a osamělosti. Seriály zrodily závislost.

Poznámka: V blízké budoucnosti, kdy lidé budou mít více volného času, bude toto obecně nejvíce uznávaná zábava. Pouze utrpení pozvedne člověka z pohovky a hodí jej do náručí společnosti! Šířením metodiky integrálního sbližování připravíme prostředí, do kterého všichni milovníci „pohovek“ přijdou.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: