Za všechno můžou žide

Zpráva: Výsledky průzkumu společného mínění provedeného BBC v 34 státech světa svědčí o tom, že pouze Írán (54%) se nachází před Izraelem, v rámci negativních pocitů, které zanechává u občanů naší planety. 52% dotázaných je přesvědčeno, že Izrael negativně působí na dění ve světě.

Odpověď: A tak to bude pokračovat a ukazatele Izraele se budou zhoršovat v té míře, v jaké lidem bude hůř a vůbec nezáleží na tom, z čeho jim bude hůř, stejně „za všechno můžou židé“.

Dokud tyto židé sami nepochopí, že ve skutečnosti jsou opravdu „vinní ve všem“, protože mají „jedno zvláštní tajemství“, které od nich čeká celý svět, protože bez něho jim bude moc těžko. Svět musí vědět, co si Stvořitel po všech přeje, ale židé to neříkají, protože to ani sami nevědí.

Ale jak pozorujeme u Přírody a ve společnosti, neznalost nezbavuje trestu, zatím pouze zmírňuje. Národy světa instinktivně, podvědomě cítí „jejich“ vinu. Ale s věkem, díky pochopení, národy světa budou mírně řečeno, „přetrvávajíce“ žádat, aby toto tajemství odhalili.

Takže zůstává pouze poradit židům co nejrychleji pochopit, že mají vědu, jak se stát šťastnými – Kabalu – a předat ji všem!

[#731]

Role Izraele, úryvek z knihy «Babylonská věž – poslední úroveň»

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: