Čas běží

Dr. Michael Laitman

Není nic důležitějšího, než šíření. Kromě toho, nemáte co víc dělat, nic nepomůže, ani naše krásné úmysly, ani tance s přáteli. Neexistuje žádná jiná činnost kromě šíření, která zůstane po vaší smrti a bude zaznamenána na vašem účtu. Tak si vyberte, co budete dělat.

Život se děje každý den, každou vteřinu, každou chvíli, čas běží. Pokud ho nenasměrujete k šíření znalostí o Stvořiteli ve světě, odhalení Stvořitele stvořením, což je základem moudrosti kabaly a je cílem stvoření, pak nejste v duchovnosti. Existuje nějaký druh fyzického proteinového těla, kterému dali příležitost rozvíjet osobnost a to nevyužilo tuto příležitost.

A nemyslete si, že i aktivity, které děláte v zájmu šíření, jsou vaše osobní činy. To vše je na účet prostředí, vnějších podmínek, které vás přitahují a zavazují. Po veškeré té velké práci, kterou jste vykonali, jaké procento zůstalo, aby bylo zaznamenáno na vašem účtu?

Neexistuje žádná jiná možnost podobná odhalení činů Stvořitele stvořením, kromě šíření. A není důležité, zda je to ve skryté formě jako integrální vzdělávání, spojení mezi lidmi a tak dále. To vše je práce ve správném směru a správném tvaru, přes který je možné se obrátit a dostat ke společnosti. Proto doporučuji dělat to.

V opačném případě, proč bych potřeboval spojit všechny druhy akcí v tomto světě s fenomény Vyššího světa a vysvětlit to jako malým dětem na jejich úrovni? Je jasné, že všechny tyto problémy jsou problémy lidského ega. Co na tom záleží, jak tento malý člověk koná? Ale je to dosažení shůry pro tohoto malého člověka, což je ve skutečnosti zjevením božství.

[130422]

Z 2. části denní lekce kabaly 3/20/14 , Zohar

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: