Rozhněvaná Amerika

Dr. Michael LaitmanZe zpráv (z abovetopsecret): “Mezi národem roste podrážděnost. A zhoršuje se to. Střílení, bombové útoky, to nejsou nezávislé, náhodné události. Jsou to příznaky mnohem větší epidemie, která je ve hře.

“Jsme národem, kde mnoho našich občanů je přepracováno, vyčerpáno, finančně omezeno, odcizeno a odloučeno. Pícháme si příchody den co den, velmi často jsme ponecháni s pocitem nedocenění a bez inspirace. Samozřejmě, že bychom byli rozrušení, nervózní a naštvaní.

“Někteří to popisují jako „Americká epidemie hněvu.“ A pro to existuje několik důvodů: nejistota na trhu práce i hospodářství, dlouhé pracovní hodiny – v průměru  o měsíc delší, než jak tomu bylo v letech 1970 a s kratší dovolenou.

“Nedávné studie z USA Today ukázali, že 60 % Američanů hlásí pocit hněvu a podrážděnosti.  To je téměř o 50% více, než v r 2011, kdy se uskutečnil podobný průzkum“.

Můj komentář: Neuvědomují si potřebu člověka změnit (ve skutečnosti, nic jiného změnit nepotřebuje) po zlém, hloupě nebo po dobrém, chytře.
[128382]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek: