Bez duchovního Kli není naplnění

Dr. Michael LaitmanOtázka: Jak je možné udržet integrační tým ve stoupání za různých podmínek?

Odpověď: Přesně tak, jako ve skupině. Vidíte, že se musíme vzájemně podporovat. Shora dostáváme pouze stále rostoucí Světlo, a když budeme jako ono, pak nás to k němu přitahuje. A do té míry, do jaké se od něj v našich vlastnostech lišíme, se cítíme jemu vzdáleni. Proto, vše závisí na naší práci, jinak se nám shora nedostane žádné pomoci.

Lidé mívají takový postoj, že všechno přejde, nějak se to samo vyřeší a nemoc odejde a všechno bude v pořádku. Nic nepřejde a nic nebude dobré. Na duchovní cestě není možné dát člověku naplnění bez Kli, nádoby, bez toho, aniž by vytvořil správnou touhu ze své strany. Nebude do čeho co dát. Proto, buď se sami připravíte na objevení Vyššího světla, a to bude objeveno mezi námi, nebo se s tím prostě budete muset rozloučit.

Musíte zatnout zuby, sklonit hlavu, a pracovat na spojení a jednotě. A čím horší to je, a čím více problémů, tím lepší. Zatněte pevněji zuby a jděte a spojte se se svým přítelem navzdory všemu; ukažte mu, dokonce i na truc, nakolik toužíte se s ním spojit a sjednotit, a to i když  se k vám chová s opovržením.

[ 122144 ]
Z hovorů o skupině a šíření 24/11/2013

 

 

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: