Jsme na začátku přechodného období

Dr. Michael Laitman

Názor (Giulietto Chiesa, italský novinář a politik, bývalý poslanec Evropského parlamentu): „Jsme na začátku přechodného období, které nemá v historii obdoby. Historie posledních třech stoletích se chýlí ke konci. Dnes je zřejmé, že všechny zdroje naší planety jsou téměř vyčerpány. Proto celá naše realita, všechno, na co jsme zvyklí, se změní, civilizace peněz skončí.

“ Je to opravdu globální krize. Změnili jsme směr přírody.

“ Je třeba si uvědomit, že stará demokracie umírá, polovina populace se nemá k volebním urnám, musíme vytvořit nové hnutí zespodu pod hlavičkou sebeovládání, aby jsme změnili sami sebe i náš životní styl.

“ Ale i ti, kteří by se omezili,o tom nepřemýšlí, protože jsou manipulováni. Z lidí se stali nástroje určené k nakupování. Mozek většiny je kontrolován. Žijeme pro trh, což určuje naše kroky. Nejsme svobodní lidé. Média o tom mlčí, ale zato nám říkají, co bychom si měli koupit, že měřítkem naší hodnoty je naše kupní síla. Média existují díky reklamám a to je důvod, proč by měly být znárodněny. Je také nutné, aby byly znárodněny všechny banky, které vydávají peníze, jinak nad penězi ztratíme kontrolu.“.

Můj Komentář : Vše je  správné, až na jedno: žádné změny nelze provést bez integrálního vzdělávání, protože lidé v možnost změny nevěří. Musíme jim ukázat, jakými prostředky společnost změníme. V opačném případě zhoršení krize povede ke světové válce.
[ 122103 ]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek: