Kontakt s informačním polem

Dr. Michael Laitman

Otázka: V integrální společnosti, změní se nějak komunikace mezi lidmi? Přejdou na nějaký hlouboce citlivý systém komunikace?

Odpověď: Vzájemným doplňováním si lidé vytvoří takové nástroje a měřící mechanismy, že budou další úroveň cítit, svět, který dosud necítili, protože dnes spolu nejsme spojení.

Věc se má tak, že i přes přítomnost relativního odporu, není mezi námi přitažlivost, což znamená, že nejsou dvě síly, které pracují, aby vytvořily obraz tohoto stvoření.

Člověk musí mít nový smyslový orgán, kterému se říká „duše.“ Spojením do integrálních skupin, lidé naleznou kontakt se svou duší a pak mezi sebou začnou komunikovat na úrovni obecné duše v jednotném informačním poli, ke kterému se připojí.

Proto se nyní objevují skupiny velmi sensitivních dětí, neboť lidstvo je připravenější být v kontaktu s tímto informačním polem.

Otázka: Můžeme očekávat nějakou evoluci na úrovni biologických těl?

Odpověď: Ne. Biologické tělo existuje jen v našich pocitech. V míře, v jaké se naše pocity začnou měnit na vyšší, tělo ztrácí postupně v našich pocitech na svém významu, až k takovému stavu, kdy začne mizet celý svět, jako v mlze. Hovoří o tom už i fyzikové a psychologové. Jedná se o čistě vědecká sdělení.
[109308]
Z programu KabTV  „Časem“ 20/03/2013

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: