Poprvé se anulovat

Dr. Michael LaitmanOtázka: Jak poznáme, že jsme dosáhli duchovního stavu Ibur (početí)?

Odpověď: Doporučuji následující: Přesto, co vše se děje, snažte se povzbudit za pomoci prostředí, dodržujte stejný denní rozvrh, anulujte se a přijměte, že všechny problémy přichází Shora, aby Vám pomohly se anulovat před vyšší silou prostřednictvím skupiny.

Znamením správného sebe-anulování je radost. Ničeho dalšího si nežádejte, jen zůstat v tomto stavu, abyste pokračovali pomocí anulace ega. To už znamená, že se nacházím ve stavu Ibur.

Nestarám se, co z toho budu mít. Jediná věc, kterou chci, a co je pro mě důležité, je co nejpevněji se držet, jak je to jen možné – to je ono, to je nejnižší bod anulování,  v tom nejmenším stavu. A protože chci vidět a cítit jiný duchovní fenomén, stále na sobě musím pracovat. Jinými slovy, musím anulovat své ego na nulu, a tomu se říká přilnout k vyššímu.

Pak se intenzivněji anuluji za tento bod a přilnu silněji, ačkoli se mé ego ozývá. Tak uteče devět měsíců těhotenství. Nejtěžší jsou první tři dny absorbce semena. Nejvíce problémů nastává v této fázi, jak v duchovním, tak fyzickém životě.

Dokonce i k problémům, kterými jsou potraty, a ke kterým dochází i v pokročilejších stádiích těhotenství, dochází kvůli různým selháním a defektům z prvních tří dnů absorpce semene.

[106431]

Z 1. části denní lekce kabaly 1/5/2013, Rabašovy spisy

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: