Fyzikové: Vesmír je gigantický mozek

Dr. Michael LaitmanVe zprávách (z Huffington Post): “Vědci byla vyjádřena myšlenka vesmíru coby ‘gigantického mozku’ – a science-fiction spisovateli – po dekády.

“Nyní však fyzikové říkají, že by mohl existovat nějaký důkaz, že tomu tak vskutku je. V jistém smyslu.

“Podle studie publikované v Nature’s Scientific Reports, vesmír může růst stejným způsobem jako gigantický mozek – elektrickou přestřelkou mezi mozkovými buňkami „odrážející“ tvar expandujících galaxií.

“Výsledek počítačové simulace naznačuje, že „přirozená růstová dynamika’ – způsob, jakým se systém vyvíjí – je stejný pro různé druhy sítí – ať už jde o internet, lidský mozek nebo vesmír jako celek. … Výsledkem je, tvrdí, že vesmír skutečně roste jako mozek. Studie tak otevírá skutečnou otázku, jak vesmír funguje. “

Můj komentář: Všechny světy jsou uspořádány podle jednoho schématu HaVaYaH— čtyři stádia vývoje, všechny i každá jejich část. Jednotná síla absolutního dávání ovládá celý systém, řídí ho a vše předurčuje, včetně našeho osudu. Máme příležitost se změnit, udržet krok s jejím postupným vývojem po celou dobu, a tak se cítit pohodlně. Navíc, můžeme dopředu předvídat budoucí stavy, a změníme-li se, vnímáme je ne jako utrpení, ale jako žádoucí. To je účel vědy kabaly.

[103284]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: