Všechno co se odehrává, je pro naše blaho

Dr. Michael LaitmanVšechno co se odehrává, je pro naše blaho. Všechna skrytí, soudy, probouzející se problémy nám ukazují právě ta místa, ve kterých musíme v této době vyvíjet úsilí pro vlastní postup. Proto je především nutné nalézt správný pohled na celou realitu.

Všechno, co před sebou vidíme, jsou naše vlastní zlozvyky, náš vnitřní svět, který pro nás tvoří takový obraz jakoby vnějšího světa. Proto vidíme kolem sebe pouze negativní. Pokud chceš správně používat každé rozkrytí, musíš se pozvednout nad každým stavem vírou nad rozumem, aby ses přes pozemskou realitu, kterou vidí naše oči, pokusil uvidět dokonalý obraz: svět Nekonečna.

Pokud anuluješ svůj negativní vztah k realitě a přistoupíš k ní pozitivně, tak místo iluzorního obrazu, uvidíš světlo oblékající se na přání.

Hlavní je ospravedlnit stavy, přes které tě provádí, s pochopením toho, že všechny tyto stavy jsou tu proto, abys nad nimi zvítězil, že jsou seslané Stvořitelem s nejlepším záměrem, abys přes něj změnil svůj postoj. Není třeba nic měnit, než postoj. Změna postoje, tj. záměru, mění celou realitu.

Z přípravy na lekci, 05.03.2013

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed