Vzorec ideálních vztahů

каббалист Михаэль ЛайтманZpráva: Vědci z univerzity Illinois dokázali vytvořit vzorec štěstí, jehož dodržování dá možnost více párům zachránit šťastné a dlouhodobé vztahy. Průzkum ukázal, že nejdůležitější pro zdravý vztah mezi mužem a ženou, bez ohledu na to, v jaké fázi se nachází jejich vztahy, je otevřenost, pozitivní nálada k partnerovi, společné cíle a úkoly. Po objevení nejmenších potíží, je nejlepším způsobem pro jejich vyřešení otevřený vztah. Vědci věří, že čím více poctivosti a průhlednosti bude ve vztazích, tím je snadnější vyřešit problém se svým partnerem nebo partnerkou.
Mimo to, je nesmírně důležité rovnoměrné rozdělení povinností, odpovědnosti a také výsad (privileg). Jak muži, tak i ženy se musí snažit navázat dobré vztahy s kamarády a kolegy svého partnera, stejně tak jde o rodiče a příbuzné.
Vědci upozorňují, že čím pevnější bude spojení partnerů v oblasti sociálních vztahů, čím více budou mít společných kamarádů a pevnější vztahy s příbuznými, tím lepší vztah budou mít mezi sebou.
Proto, aby problémy vznikající mezi mužem a ženou byly vyřešeny maximálně bezbolestně pro oba dva, je nutné, aby je spojovali stejné cíle, práce nad společným projektem, a také společné dosažení cíle.

Replika: Prostředí a společnost určuje budoucnost každého páru i každého jedince. Systematické povídání, diskuze – rodinné semináře (sadnaot) jsou jistotou vzájemného pochopení a propojení se jednoho s druhým – v tom je zákon života a jejich jednoty.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: