Základ duchovního žebříku

Dr. Michael Laitman

Otázka: Pokud ke spojení dochází na duchovní úrovni, proč musíme přijíždět na kongresy a setkávat se osobně?

Odpověď: Nemyslíte si, že je možné se úplně odpojit od internetu a místo lekce sedět se zavřenýma očima a připojit se k nám přes interní kanály, že? Je zřejmé, že ještě nejste připraveni na takové vnitřní spojení a začnete snít a meditovat.

Rozumíme si lépe, když se setkáváme. Je nezbytné setkat se alespoň jednou, abychom pocítili co to je. Dostáváme dojmy z tohoto světa, z pěti tělesných smyslů vnímání, a proto musíme cítit jeden druhého prostřednictvím našich smyslů. Jsme zvířata, ne andělé.

Náš mozek se skládá převážně z buněk, které vnímají pachy, a rostou jako mořské řasy pokrývající dno oceánu. Přes všechny naše moderní virtuální sítě, jednáme v tomto světě podle našich zvířecích pudů. To je důvod, proč potřebujeme nejvíce přímý kontakt, jinak na podvědomé úrovni nám bude chybět velké množství údajů potřebných pro vyšší spojení.

Jsme povinni se setkávat, protože žijeme v tomto světě a z tohoto světa začínáme náš duchovní vzestup po příčkách žebříku! Pokud tedy nepoložíme základy pro tento žebřík, nebudeme schopni ho vylézt.
[74961]
Z 2. části denní lekce kabaly 9/4/2012,  „Otázky a odpovědi týkající se kongresu v Brazílii „

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: