Řízený soudný den

Dr. Michael LaitmanVe zprávách (z New York Times): “Vědci se již dlouho obávají, že chřipkový virus, který pustoší drůbež a divoké ptactvo v Asii, by se mohl vyvinout a stát se hrozbou i lidem. Nyní vědci, financovaní Národím institutem zdraví v laboratořích dokázali, že by se to mohlo stát. V průběhu procesu vytvořili virus, který by mohl zabít tisíce či stovky milionů lidí, pokud by unikl z uzavřených prostor nebo byl ukraden teroristy.

“Téměř vždy bojujeme za nespoutané vědecké výzkumy a otevřené zveřejnění výsledků. V tomto případě se zdá, že se výzkum neměl nikdy provést, neboť potencionální škody jsou katastrofické a potencionální přínos ze studia viru příliš spekulativní.

“Pokud nejsou vědecká komunita  a hygienici schopni poskytnout přesvědčivější omluvu, než jakou mají, nový virus, který se nyní nachází v Nizozemí, by měl být zničen.  Kromě toho by měl být umístěn do několik vládou řízených laboratoří s nejvyšším stupněm bezpečnosti, bezpečnostní úrovně 4 (biosafety level 4).

“V budoucnosti, je pravidlem, že jakékoli takové experimetny budou pečlivě analyzovány na potencionální nebezpečí — nejlépe  mezinárodním revizním mechanismem, ale také vládou financovanými agenturami – dříve, než budou provedeny, ne poté, jako se to stalo v tomto případě.  

“Nejděsivější výzkum provedli vědci v Lékařském centru Erasmus v Rotterdamu, kteří se snažili zjistit pravděpodobnost, s jakou by virus „ptačí chřipky“ označovaný jako A(H5N1) mohl zmutovat z formy, která zřídka napadá a šíří se mezi lidmi do formy vysoce přenosné kašláním nebo kýcháním.

“Prací s fretkami, které se ze zvířat v reakci na chřipku lidem blíží nejvíce, badatelé zjistili, že pouze pět genetických mutací dovolí viru šířit se vzduchem z jedné fretky na druhou, při zachování jeho smrtelnosti.

“Tým Erasmu věří, že více než 100 laboratoří, možná 1,000 vědců po celém světě musí přesně vědět, kterou mutaci hledat.  To by informaci široce rozšířilo. Mělo by stačit mít několik z nejsofistikovanějších laboratoří, které by prováděly analýzu.”

Můj komentář: Pokud okamžitě nezačneme napravovat naši povahu, zcela jistě náš zničí. Prozatím lidé na tyto zprávy reagují s ironií….

[65982]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: