BRICS Evropu nezachrání

Dr. Michael LaitmanZe zpráv (z “Panorama.lt): “Po meetingu G20 v Cannes se nic nezměnilo. Země BRICS zapomněli na závazky z Cannes. 

“V dnešní době stojí Čína v pozadí rozhodování rozvojových zemí a je jedinou zemí, která si troufá se vyjadřovat přímo. Západ se rozhodl nekomentovat tento krok zpět. 

“‘Evropa by neměla očekávat, že Peking dá značnou část cizích měnových rezerv na záchranu těžce zadlužených zemí,“ poznamenal místopředseda čínského ministerstva zahraničí Fu Ying. Starý svět může zůstat trhem pro čínský export a pokud Čína nebude v Evropě investovat, těžko si představit, že Indie, Rusko, Brazílie či Jižní Afrika budou. 

“Tyto země mají nyní mnohem větší zájem podpořit růst a rozvoj uvnitř svých národních hranic. … Jsou přesvědčené, že Evropský import nebude v dohledné době obnoven, bez ohledu na jejich pomoc.”

Můj komentář: Pouze společné řešení globální krize je možné – směrem k integraci ve všem, nade všechny rozdíly, ve jménu spásy, která je pouze ve vzájemné záruce všech obyvatel Země. 

[65979]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: