Každý potřebuje Integrální výchovu

Dr. Michael Laitman

Světová situace se rychle mění a je třeba vytvořit základní metodu vzdělávání dospělých. Dostávám spoustu různých zpráv z rozvinutých zemí: Nezaměstnanost je na vzestupu.

Lidé jsou na rozpacích, i přesto, že dostávají podporu v nezaměstnanosti. V současné době je stále k dispozici, ale co se bude dít dál, není známo. Koneckonců, mluvíme o stovkách milionů lidí, kteří ztratí práci, protože krize zničí všechna průmyslová odvětví, které nejsou životně důležitá. Co budou lidé, kteří produkují to, co nikdo nepotřebuje dělat?

Vidíme, jak protestní hnutí rostou díky internetu, vzájemné komunikaci a vzájemnému vlivu jeden na druhého. Celé lidstvo, od běžných občanů po vládu, má zájem dostat tento proces pod kontrolou a zabránit jeho samovolnému vývoji, protože moderní zbraně plus nepředvídatelný běh událostí může vést ke katastrofálním výsledkům.

Aby se zabránilo všem druhům katastrof, občanských nebo dokonce světové války, musíme přemýšlet dopředu o globální, integrální výchově většinové populace.
[63710]
Z diskuse na integrální výchovu 11.12.2011

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Následující příspěvek: