Vše závisí na našem přání

Dr. Michael Laitman

Otázka: Budeme schopni na kongresu dosáhnout trvalého duchovního stupně?

Odpověď: Pokud ne trvalého stupně, můžeme na kongresu dosáhnout dočasného duchovního stupně. To nám dá Rešimot (vzpomínku) a vytvoří v nás zvláštní duchovní obraz, který budeme moci později hledat tím, že si ho budeme vyvolávat znovu a znovu a tvarovat uvnitř nás.

Proto je nutné si přát alespoň dočasné pochopení dalšího stupně stvoření, náš další stav, utvořit ho uvnitř nás. Trvalý stav přijde později. To není problém. Jasná představu o tom, o co usilovat bude v člověku již vytvořena.

Je možné dosáhnout trvalého duchovního stavu. Vše závisí na našem společném přání. Chceme-li, je všechno možné!

Místo člověka v době kongresu není důležité. Nemůže-li přijít z důvodů mimo něj, jako je nedostatek peněz, práce, rodina, a tak dále, to nevadí.

Zkuste být s námi v té době, na všech našich akcí. Budeme pro vás otevřeni 24 hodin denně. I když půjdeme na nějaký čas spát, stále budou vidět prázdné místnosti a několik desítek lidí, kteří ji připravují na ranní lekci. To nevadí, buďte s námi!

Vše co studujeme, bude okamžitě odesíláno na webové stránky. Ti, kteří s námi nemohou být v reálném čase, budou mít možnost sledovat, naslouchat, a znovu prožít všechny naše akce okamžitě. My budeme dělat vše fyzicky, takže vy můžete být s námi a budete dělat všechno, abyste byli s námi vnitřně, duchovně. Můžete se spolehnout na naši podporu.

Ve skutečnosti jsou všechny lekce, které dávám teď, všechny naše studia, zaměřené na přípravu kongresu. To by nás mělo zahřát, shromáždit a tvarovat tak, že v těch 72 hodinách bychom se prostě „spájeli“ dohromady a odhalili v tom svaru vyšší svět.
 [61834]
 Lekce z nedělní virtuální řady 11.06.2011

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: