Držet ruku na tepně světa

каббалист Михаэль ЛайтманOtázka: Dnes se po celém světě šíří sociální protesty. Jak musí jednat naše skupiny v těchto podmínkách?

Odpověď: Naše skupiny a jednotliví zástupci musí rozdávat protestujícím materiály vysvětlující to, co se ve skutečnosti odehrává a proč se lidi probouzí. Tyto materiály musí směrovat čtenáře na naše stránky, kde jsou detailnější informace o moderních problémech a jejich řešeních.

Nepodněcujeme lidi k revoluci – naopak, chceme, aby procesy probíhaly v klidu, aby v první řadě vystoupila vnitrní práce, vnitřní změny v člověku. Ať demonstranti skandují hesla, ale poté, ať si uvědomí, že všechno zaleží na vnitřní nápravě.

Naši lidé a skupiny se musí zúčastnit demonstrací, rozdávat letáky, musí být mezi manifestujícími, aby je pocítili, aby pochopili, kdo jsou a co potřebují, dotknout se jejich přání. Je zapotřebí držet se u nich blízko – to umožní lépe připravovat materiály s naším poselstvím. Není nutné křičet jejich hesla nebo podporovat nepořádky – je třeba pouze hledat přístup k lidem a vysvětlovat jim, že nápravu se dá realizovat pouze cestou spojení mezi námi, pouze prostřednictvím vzájemné záruky.

[#56858]
Lekce z článku „Jedno přikázání“, 07.10.2011

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: