Prostá pravda dnešních dnů

Dr. Michael LaitmanMusíme pochopit jednoduchý fakt, a to, že úspěch v moderním světě závisí na našem správném propojení. To je nám zjevné z celkové krize. Krize nám posílá vzkaz: „Chcete dosáhnout úspěchu ve všem, co děláte?

Podívejte se však kolem sebe: Všechno, co jste do dnešního dne udělali, je ve stavu krize. Musí vám být jasné, že od dnešního dne a dále, nemůžete uspět v čemkoli, dokud nebudete v souladu s globálním a integrálním systémem.”

Tento soulad se nazývá vzájemná záruka! Musíte pochopit, že být úspěšný a dělat něco dobrého, záleží na vašem správném zapojení v globální síti, a že toto zapojení je bez vzájemné záruky nemožné. Pokud toho jste schopen, uspějete. Pokud ne, promarníte čas a uděláte si to jen horší. 

Dosáhnout úspěchu není těžké. Každý člověk musí pocítit, co to je vzájemná záruka, a každý člověk si může představit pravou rodinu, vřelou a pečující.

Nicméně, vzájemné záruce se musíme naučit. Nakonec každý bude na kabalu muset změnit názor a pochopit, že je to vyšší moudrost, a že je zapojen do nápravy své duše. Musíme se zbavit strachu v souvislosti s kabalou a uvědomit si, že tato moudrost je velmi přirozená. V ní se učíme o síle, která je aktivní uvnitř společnosti. Musíme se dostat k tomu poznat tuto sílu, nebo zkrátka nebudeme schopni existovat.  

Kdo může polemizovat o takovému faktu? Koneckonců nebudeme schopni se snášet, dokud neodhalíme tuto sílu. Lidé si myslí, že je to něco „vně tohoto světa“, věda, která mluví o vyších sférách. Ale ve skutečnosti nám není nic blíže, než kabala.

[54679]
Z denní lekce kabaly 2/9/2011, Rabašův článek

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: