KABALA – TAJEMNÉ UČENÍ

Dovolte nám, abychom Vás touto cestou pozvali na přednášku a následnou diskusi na téma

„KABALA – TAJEMNÉ UČENÍ“

Přednáška bude zaměřena na využití tisíce let starého učení jako praktické metody k nalezení odpovědí na naše otázky, řešení osobních, společenských a globálních krizí.

Přijďte se na chvíli zaposlouchat do názoru vědy, pocházející ze starého Babylonu, kde jsme všichni byli jedním národem, načerpat nové myšlenky, nápady a podněty, které nám všem mohou pomoci nejen v osobním životě a práci, ale také nám mohou pomoci najít správný směr, vyhnout se utrpení a sjednotit lidstvo i přes jeho rozmanitost názorů, myšlenek, zvyků, náboženství, a tím splnit cíl existence.

Na programu je 30ti minutový film, krátká prezentace Kabaly, na vaše otázky odpoví Michael Sanilevič, vyučující Mezinárodní akademie Kabaly a výzkumného institutu ARI, založené PhD. Michaelem Laitmanem. Překlad do českého jazyka bude zajištěn.

Podobné přednášky i celosvětové kongresy naše Mezinárodní akademie Kabaly uskutečňuje po celém světě již od roku 1990. Takto otevřeně se poprvé i v České republice uskuteční v úterý 13. září 2011 od 19:00 do 20:30 hodin na adrese – Novotného lávka 200/5, Praha 1. Kapacita sálu je omezena, proto prosíme o Vaši REGISTRACI. Vstupné činí 100 Kč a 50 Kč pro studenty a důchodce.

Pokud máte nějaké konkrétní otázky už nyní, pište je na tento e- mail: kabalacz@gmail.com. Budou zodpovězeny v rámci diskuse.

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: