Poslední křeče staré civilizace

Dr. Michael LaitmanStanovisko: (Yuriy Yakovets, professor na Ruské akademii přírodních věd, Alexander Ageev, prezident Mezinárodní akademie pro výzkum budoucnosti, russiannews.ru): “Tato krize byla předvídatelná, nevyhnutelná a vlastně nezbytná k pročištění zastaralého. Jedná se o zrod nového světa; nejedná se o apokalypsu, ale o podnět ke globální revoluci, která bude mít za následek vytvoření integrální civilizace.”

“Zabývali jsme se studiem obecného zákona komprese historického času, což popsal Vladimír Vernadsky jako obzvláště silně cítěné při výměně generací. Stávající krizi jsme očekávali; avšak předtím, než je potenciál starého systému “vyčerpán,” nelze ho nahradit jiným systémem. Pouze utvořením představy o budoucnosti, pro kterou chceme žít, budeme schopni reagovat na výzvy, kterým čelíme.”

Můj komentář: Hořím touhou nabídnout jim znalosti kabaly, ale nacházejí se v krizi a nebudou schopni slyšet a dbát jí, dokud je krize nedonutí otevřít své oči a uči a pochopit vyšší záměry, cíle a uvést strategii do praxe.

[47296]

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: