Není čas na to být v depresi

Dr. Michael Laitman

Kongres v Americe zrovna skončil a nyní se už musíme začít připravovat na další kongres, který se bude konat v létě v Moskvě. Nemáme čas na to být v depresi a uvažovat o tom, jak se z pádu vymanit. Nemáme právo tak činit.

Dejme tomu, že jsem chytil chřipku, ale mám dítě, které je také nemocné. O čem budu přemýšlet: o mé nemoci, nebo o nemoci dítěte? Většinou udělám vše, co jen mohu, aby se cítilo lépe.

I my jsme ve stejné situaci! Čelíme nyní závažnějším problémům, můžeme si tedy dovolit být sami v depresi? Na to není čas. Zbývají nám jen dva měsíce na přípravu! Poté bude čas ještě komprimovanější a my se na to musíme připravit nyní.

Ale tady jste, říkáte mi, že dnes zažíváte určitý druh deprese, jako byste byli v mlze. O čem to mluvíte?!  Nemáme ani vteřinu na to polevit. Ihned po kongresu, když jsem cestoval z New Yorku do Toronta, už jsem přemýšlel o dalším.

Naše práce je jednoduchá: posílit spojení mezi námi dokud jeho vnitřní obsah, naše vzájemné odevzdání mezi sebou, nebude identické s odevzdáváním Stvořiteli, dokud mu nebude zcela ekvivalentní a to i do velikosti a množství.
[40212]
Z lekce kabaly 8/4/2011, “Předmluva k Ptiha”

Nastavení komentářů | Share Feedback | Ask a question




"Kabala, Věda a Smysl Života" Komentáře RSS Feed

Předchozí příspěvek:

Následující příspěvek: